BATMAN / HASANKEYF - Saklı Ortaokulu

May

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramını büyük bir coşkuyla kutladık.Programımızı, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Abdussamed ORAL, Şube Müdürlerimiz Edip KOCAMAN ve Murat YAĞMUR, Yolüstü Jandarma Karakol Komutanımız Remzi ÇINAR, Eğitim Müfettişimiz Ahmet YAVUZ, muhtarlarımız ve velilerimizin katılımıyla gerçekleştirdik.Programın hazırlanmasında emeği geçen başta öğretmenlerimize, öğrencilerimize anne ve babalara çok teşekkür ederiz.

Mrt

Zeynep BEŞERLER öncülüğünde yapılan Atatürk Kütüphaneleri projesi kapsamında okulumzda Sayın Kaymakamımız Mehmet Ali İMRAK ın katılımıyla kütüphanemizin açılışını gerçekleştirdik.

Şbt

Batman Valiliği koordinesinde, Batman İl Emniyet Müdürlüğünce yürütülen ‘Ben de Varım Projesi' kapsamında Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce organize edilen  Batman Petrolspor - Anadolu Üniversitesi spor müsabakasına katılarak takımımıza tam destek verdik. Sayın Kaymakamımız Mehmet Ali İMRAK çocuklarımızla birlikte maçı tribünlerden seyretti.

Kas

Yiyecek ve içecek etkinliği düzenlemek amacıyla yapılan ve katılımcılarına deneyim sağlayan, bilgi öğreten, sosyal iletişim sağlayan ve imaj hakkında algılamalarına yardımcı olan gastronomi etkinlikleri ile ilgili Batman'da düzenlenen ''Batman Gastronomi ve Kültür Sanat Festivaline'' katıldık.

Kas

Yüzüncü yılında Cumhuriyet Bayramını büyük bir coşkuyla kutladık.

Ekm

Okulumuzda İlçe Trafik Eğitici Personeli tarafından trafik güvenliği eğitimi verildi. Çocuklara servis kullanımında dikkat etmeleri gereken kurallar anlatıldı. Anlatım, çeşitli slayt ve animasyonlarla pekiştirildi.

Okul Gazetemiz Yayında

May

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerin ardından can ve mal kayıplarının yoğun olarak yaşandığı il olan Adıyaman’ da  yaralar sarılmaya devam ederken Saklı İlkokulu ve Saklı Ortaokulu idare, öğretmen, öğrenci ve velilerimizin de katkısıyla depremzede çocuklara moral vermek ve yanlarında olduğumuzu hissettirmek amacıyla kampanya başlattık.

Çevreme Duyarlıyım ve Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES)  projesi kapsamında belirlediğimiz kardeş okulumuz Adıyaman Şerefli İlkokul ve Ortaokuluna anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdik.

Ziyaretimizde çocuklarla palyaço eşliğinde gösteriler, yüz boyama etkinliği, bir öğrencimizin doğum günü kutlaması ve hediyelerimizin dağıtımıyla programımızı gerçekleştirdik.

Ziyarette konuşan Şerefli İlkokulu ve Ortaokulu müdürü Hüseyin ZENGİN “Bu pazar günü bütün özel işlerini bir kenara bırakarak Batman Hasankeyf‘ten 350 km yol kat edip deprem bölgesindeki okulumuza; öğrencilerimizi birazcık da olsa mutlu etmek için geldiler. Öğrencilerimize unutulmaz mutlu anlar yaşattılar. Keyifli dakikalar yaşatıp süpriz hediyeler takdim ettiler.Bu değerli etkinlikleri için yüreği güzel öğretmenlerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Elinize emeğinize ve yüreginize sağlık”diyerek konuşmasını bitirdi.

Programda konuşan Saklı ilkokul ve ortaokul müdürü Ahmet YAVUZ “Hayatımıza fazla gün katmak elimizde değil ancak günümüze fazla hayat katmak bizim elimizde burada kalplerine dokunduğumuz çocuklarımızın mutlu bir gülüşü her şeye bedeldir.

Burada bu çocuklarımızın gülüşüne tanık olduk çocukların mutluluğu için yardımsever öğretmen, öğrenci ve velilerimizin el birliği ile çıktığımız bu yolda bize yol gösteren Sayın Mehmet Nuri ÇALIŞKAN hocama ve günümüzü anlamlandıran ve bunun için özveri ile bizi ağırlayan Okul müdürümüz Hüseyin ZENGİN 'e teşekkür ediyorum. Allah bir daha böyle anlar yaşatmasın.” diyerek konuşmasını bitirdi.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 103. yıldönümünde bayramımızı büyük bir coşkuyla kutladık. Programımıza İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ali TANRIVERDİ, Şube Müdürümüz Faik GÜNDÜZ , Edip KOCAMAN,  diğer okul ve kurum müdürlerimiz katılım sağladılar.

Nis

Şeker bayramı dönüşünde tüm çocuklarımızla tek tek bayramlaştık. Çocuklarımızın bu tür günlerde değerlerini hatırlaması ve devam etttirmesi açısından etkili ve öğretici etkinliklerimizde devamlılığı sağlayacağız.

Ock

Öğrencilerimizin hem okul başarılarının artması hem de veli öğretmen işbirliğinin daha da güçlenmesi için devam etmekte olduğumuz ev ziyaretleri, hedefimize ulaşmamızı sağlayan temel noktalardan birisidir. Okul öğretmenlerimiz tüm öğrencilerimizi yakından takip ediyor ve sürekli olarak velileri sürece dahil ediyorlar

Kas

İl Jandarma Komutanlığımız tarafından çocuklarımıza güvenilir internet kullanımına ilişkin seminer verildi. Komutanlığımız ayrıca velilerimize KADES eğitimini de verdi.